AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

Junior-AG

Junior-AG
Ben je jonger dan 50 jaar? Spreekt het AG als brede culturele vereniging je aan? Wil je met leeftijdgenoten bezig zijn met bijvoorbeeld literatuur, filosofie, toneel of muziek? Dan kan deze pagina interessant voor je zijn.

De juniorenafdeling van het AG is bedoeld om breed geïnteresseerde jongeren als jij bij elkaar te brengen. 'Junior-AG' kan eigen activiteiten opstarten, maar ook meedoen met activiteiten van het 'gewone' AG. De afdeling kan en mag een eigen koers varen binnen de vereniging. Junior-AG is in januari 2018 van start gegaan.

JuniorCafé
In het maandelijkse JuniorCafé kunnen junioren kennismaken met elkaar en met het AG. Inloop is vrij, er is geen verplichting. Neem gerust vrienden of collega's mee!
Komende JuniorCafé's zijn:

Vrijdag 25 mei, 18.00 uur
Donderdag 21 juni, 18.00 uur

Aansluitend is een gezamenlijke maaltijd. Daarvoor is aanmelding vereist: klik hieronder op de aanmeldknop bij de gekozen datum om je aan te melden.
NB! Om je te kunnen aanmelden moet je (aspirant-)AG-lid zijn. Ben je dat niet dan word je dat eenvoudig door naar deze pagina je gegevens in te voeren. Je ontvangt dan een id-code, waarmee je drie maanden lang toegang krijgt tot de juniormaaltijd en vele andere AG-evenementen. 

Belangstelling? 
Wil je op de mailing-list van Junior-AG komen? We houden je dan op de hoogte van komende events. Stuur een e-mail naar junior-ag@ag-eindhoven.nl met vermelding van naam, contactgegevens en leeftijd. Heb je vrienden of kennissen die willen meedoen? Vraag ze ook te reageren, of geef ons, met hun goedvinden, hun gegevens door.

Namens Junior-AG: Jan Kees van der Veen 

JuniorCafé - maaltijd
Vrijdag 25 mei 2018
Sociëteit 18.00 uur

JuniorCafé - maaltijd
Donderdag 21 juni 2018
Sociëteit 18.00 uur